Старши треньорът на Локомотив София Димитър Васев демонстрира съжаление за пропуснатата победа в двубоя с ЦСКА, завършил 1:1. Специалистът на няколко пъти сподели, че усилията при „железничарите“ „не са общи“, без да уточни какво има предвид. Той призна, че не е приятно да не знаеш какво става в клуба.

„Наистина е така, защото това беше един мач, който можеше да осмисли сезона ни. Такъв беше и мачът с Литекс в Ловеч и с Берое тук. Когато зависим от 2-3 мача да завършим по най-добрия начин, аз мисля, че трябва да има по-голямо внимание, по-голяма организация и с общи усилия да се опитаме да завършим сезона и да вземем мястото, което искахме. Има леко разочарование в мен“, каза Васев.

„Имаха положения, то винаги се получава така, има едно леко отстъпление в отбора, който остава с човек повече. Допуснахме отборът на ЦСКА да владее топката, но ние реално играхме цял мач по този начин. Знаехме, че отборът на ЦСКА играе по този начин, ние не сме променили нищо.“

„Усилията не бяха общи, не искам да задълбавам. Казвам неща, които ме вълнуват и ги забелязвам.“

„Напрежение не, но това да не знаеш какво става, не е приятно. А и няма кой да ти обясни. Това, че можем да не вземем лиценз, едно второ или трето място, едно взимаме на медал, не е по-малко“, завърши Васев.