Шампионът на България Лудогорец продължава да е пасивен на трансферния пазар, въпреки че в тима са получили много оферти за играчи.

Ангел Петричев опроверга информацията, че в Лудогорец са получили оферта от Лацио за Георги Терзиев, на стойност 2 милиона евро.

„Трансферната сага около Георги Терзиев беше едно интересно четиво по време на коледните празници за кафе“, сподели с чувство за хумор шефът в клуба.

Самият защитник Георги Терзиев обяви, че не се влияе от постоянните публикации в медиите за негов трансфер. Той остава напълно спокоен и концентриран в изявите си на терена. Както е известно, в дните около Коледа за Терзиев се изписаха доста информации, че е желан от Лацио.

"Имаме много запитвания към голям брой наши играчи, но конкретна оферта няма. Но има достатъчно време, а трансферите са активен процес", допълни Ангел Петричев.

В същото време наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира, че има достатъчно футболисти, с които е играл в Шампионската лига. „Ако решим да взимаме футболист, той ще трябва да бъде значително по-висока класа“, коментира наставникът.