Помощник-треньорът на Берое Левон Апкарян остана доволен от представянето на тима си в мача с ЦСКА. Двата тима завършиха при нулево равенство и то няма да им помогне много в преследването на евротурнирите. 

Заместилият наказания старши треньор Петър Хубчев специалист сподели, че старозагорци са излезли за победа, но просто не са имали достатъчно възможности да я изковат. 

"В днешния мач излязохме с настройка да победим и в началото бяхме агресивни, но ни липсваше завършващият удар. Това беше равностоен мач с много такитка. Беше ясно, че който сгреши, той ще загуби." 

"Аз обаче съм доволен от момчетата, защото те показаха много от нещата, които искахме да видим. Както виждате, Берое във всеки мач дава максимума, събира точки, накрая ги смятаме и ще видим до къде ще стигнем и за коя позиция ще ни стигнат. ", сподели Апкарян.

Този мач беше дебют за новия наставник на ЦСКА Любо Пенев, който излезе с малко по-различна постройка, в сравнение с предшественика си. В щаба на Берое обаче твърдят, че не са били изненадани от ходовете на съперниковия треньор.  

"Още като видяхме стартовия състав, на нас ни беше ясно какво ще направят ЦСКА. Те обаче стояха много добре на терена и се получи един много равностоен мач." 

"От първия ден на Хубчев тук искаме да играем съсредоточено и да сме подготвени в детайли във всяка една среща. Така ще е във всичките ни двубои до края. Като настройка подходихме по същия начин, както и преди. Просто днес нямахме ситуации да вкараме." 

"Имаше разлика през втората част. ЦСКА създаваха напрежение пред вратата ни, но не ни затрудниха нещо с някакво голово положение", сподели още Левон Апкарян след края на двубоя.