Футболистът на Берое Том заяви след загубата от Черно море, че теренът на стадион „Тича“ е бил много тежък за футбол. Бразилецът иронично попита за какво са 5 съдии?

„Виждате, че условията за мача бяха много тежки. Теренът беше много тежък за футбол. Ние бяхме по-добрия отбор на терена и за съжаление има един човек, който ни развали работата днес. Пред мен се случи дузпата. Съдията зад вратата каза, че неговото мнение е дузпа, а след една секунда си смени мнението с „не, не, не“… Не е сериозно. За какво тогава има 5 съдии? Много неща… Много е трудно да се работи така. Тренираш цяла седмица, за да дойдеш тук да си свършиш работата и нарочно ни взимат победата. Животът продължава, гледаме напред и другия мач трябва да победим“, коментира Том.

„Това не е за първи мач. Ако беше за първи път щях да кажа, че е добре и всеки има право на грешка. Но явно има нещо срещу нашия отбор. Трябва да се променят нещата. Ние се трудим и си работим, но срещу тези неща е много трудно да се борим“, добави халфът.

„В началото на полувремето ние имахме 2-3 чисти положения и дузпа. Липсваше ни малко концентрация и късмет. Теренът също не беше както трябва. Ако беше щяхме да вкараме гол. Не вкарахме. Направихме грешка и ни вкараха те. До края имаше фаулове и забавяне на игра. Тук се играе така и всички го знаят“, продължи бразилецът.

„Ще е до последно, но ние нямаме друга опция освен да спечелим мача навън. С Ботев трябва да спечелим трите точки на всяка цена. След това започваме да говорим за Лудогорец и Левски“, каза още Том.