Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков и чужденецът с най-много титли в България - Александър Барт - бяха гости в А група Токшоу по Diema Sport, и разказаха за емоциите от поредната шампионска купа, мечтата отново за Шампионска лига, и още много.

Съни Дяков: "Разбира се, че сме много щастливи, смятам, че заслужихме титлата с поведението си през цялата година. Целта ни оттук вече е влизане в Шампионската лига.
Всичко е много субективно. Една добра оферта винаги бих разгледал, но Лудогорец е мой дом. Пожелавам на всеки футболист да изпита това, което аз изпитвам тук. За мен всяка титла е ценна, аз никога не губя амбиция. Надявам се да играем отново в Шампионската лига, и да играем на Европейско с националния, защото мисля, че поколението ни го заслужава."

"Може би да изведеш България като капитан, е най-хубавото чувство."

Дяков пожела успехи и на Пирин, "отбора на сърцето ми". "Нека поиграя още няколко години на добро ниво, и после ще мисля, къде да завърша кариерата си," добави той, признавайки, че като млад е мислел да приключи именно в Пирин.

"В Лудогорец има кой да вкарва голове. Моята работа е друга, не ме притеснява, че не вкарвам голове."

"Всеки отбор има върхове и падения. Нашият като цяло имаше най-малко колебания, затова заслужено триумфирахме с титлата."

"Единственото неудобство е за моето семейство, защото не ми остава много време за тях. Но мачовете с националния не са стискане на зъби, те са чест и удоволствие."

Александър Барт: "И аз съм много щастлив, и се надявам, че ще продължаваме напред."

"Естествено, че не съжалявам, че не играя за Сент Етиен, или за френския национален отбор. Сега съм много щастлив."

"Дълго време бях контузен, засега имам договор до края на сезона, и няма да коментирам за това. Първо ще говоря с Домусчиев, после пред медиите."

"Все пак живях пет години и повече сам, нормално е. Промени ми се животът за добро. Имам жена, дете, и сега съм много по-щастлив в личен план. Надявам се, че ще продължавам така."

"В един сезон има много важни мачове, трябва да имаме и шанс, който ние имахме този сезон. Затова сега сме толкова точки напред."

"Когато футболистите получаваме червен картон, е нормално да се ядосваме. И според мен не беше заслужен. Надявам се да е първи и последен."