Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков заяви, че отборът се е представил много силно при успеха с 3:1 над Цървена звезда в контролата, която се игра в Разград. Националът сподели, че победата е била необходима, за да могат футболистите да си върнат част от позагубеното самочувствие след серията лоши резултати в първенството.

„Получи се много добър мач за нашия отбор. Играхме срещу сериозен съперник – категоричен лидер в Сърбия. Мисля, че свършихме това, за което бяхме излезли“, каза Дяков.

„Безспорно двата бързи гола в началото ни улесниаха, но през първото полувреме играхме много силно. Радващо е, че направихме такъв силен мач, за да можем да си върнем малко от увереността.“

„Стояхме добре на терена, играхме агресивен футбол. Заслужена победа. Поздравявам сръбсикя тим, но днес бяхме по-добрият тим и можеше да спечелим с по-убедителен резултат.“

„В Лудогорец има много добри футоблисти. Всеки си чака шанса и иска да се докаже. Ще се опитаме да наваксаме изоставането от Левски. Сега играхме много освободено, докато в официалните мачове има повече напрежение и това понякога пречи“, завърши Дяков.