Наставникът на Левски Стойчо Стоев призна, че второто място за „сините“ в крайното класиране е бил „максимумът“ за тима му през сезона.

Днес столичани надделяха над Монтана с 1:0 и дръпнаха с девет точки на третия Берое.

„Теренът бе доста тежък, въпреки че на телевизионния екран не изглежда така. Трудно се комуникира с топката, върви бавно. Затруднихме се. Изпускаме доста положения, а по този начин даваме поводи на противника да си повярва. Знаехме, че ще има много центрирания, но общо взето реагирахме адекватно“, коментира Стоев.

„Със сигурност ще има ротации в тима ни за последните мачове. Може да има такива във всички мачове. Ще са в рамките обаче на 2-3ма човека, които по някои причини са взели по-малко участие в мачовете. Хем да дадат някаква свежест, хем и аз да имам някаква яснота и спокойствие за мачовете от Лига Европа. В едни турнири като европейските, там имаме нужда от голям брой футболисти. В България можеш да си позволиш с 12-13 играчи да изиграеш голяма част от сезона, но в Европа е различно.“

„Общо взето второто място беше максимума за Левски. След отнемането на точките първенството беше предрешено“, завърши наставникът на Левски.