Славия посреща Левски в първи мач от 26-ия кръг на „А“ група. Двубоят е в събота от 14 часа и може да наблюдавате пряко в ефира на Diema Sport и онлайн на Gong Play.

Наставникът на „белите“ Александър Тарханов изрази надежда, че футболистите му няма да допускат грешките от мача с Лудогорец, който столичани загубиха тежко в Разград.

„Утрешният мач срещу Левски ще покаже какво е нивото ни. Срещу Лудогорец играхме добре, показахме израстване, но не успяхме да реализираме. Вкараха ни от наши грешки. Загубихме заради наши пропуски и сега не трябва да повтаряме това. Ще се стремим да бъдем по-концентрирани в последната фаза на атаката. Ако Емил Мартинов не беше наказан в Разград трудно щяхме да допуснем тези голове и най-вероятно резултатът щеше да бъде различен. Още не познавам много добре моя отбор. Всички се стараят, всички тренират добре. Все още се запознавам с футболистите ми. Иска ми се всички те да се развиват и да подобряват играта си, в това число и младите футболисти“, коментира руският специалист.

От своя страна Стойчо Стоев сподели: „Хубавото е, че Венци Христов навлиза в една добра оптимална форма. В началото на него му липсваше игрова практика. В Риека и албанския отбор не бе играл достатъчно и това неминуемо се е отразило. При нас все още има някакво лакътушене, което не ни позволява да показваме едно и също лице през всичките 90 минути.“