Старши треньорът на Левски Стойчо Стоев заяви след победата над Ботев Пловдив, че не знае дали да се усмихва.

„Заслужено да се усмихнем и да сме доволни от това, което Левски постигна. Ботев е един стойностен отбор, който обича да владее топката и има добри футболисти. Показахме добро лице, опитахме се да владеем топката, да играем агресивно. Общо взето аз съм доволен от футболистите. Събра се много напрежение. Вече става банално. В България имаме твърде много експерти, а отговорността я носи само един човек и това съм аз“, коментира Стоев.

„Аз стремя по никакъв начин да не пренасям напрежението във футболисти, но може би се отразява и на мен по някакъв начин. Резултатът е показателен. Вчера четох, че съм много тъжен. Сега не знам дали да се усмихвам. Аз съм си такъв човек. По позитивно гледам на нещата. Негативизма гледам да го изхвърля от себе си. Във футбола неминуемо минаваше през добри и лоши моменти. Стремя се да преодолявам по-бързо неудачите. Няма как човек да не се измори от емоциите. За мен е по-важно да си върша работата и отборът да играе добре“, добави треньорът на Левски.

„Надявам се контузията на Франсис Нар да не е сериозна. Реших да не рискувам с Георги Костадинов.“

„Леко се закъснява със селекцията, но в момента това е действителността. Остават 2-3 месеца и ако закъснеем, ще ни бъде много трудно. Селекцията се прави спрямо средствата, които могат да се отделят“, каза още Стойчо Стоев.