"Мога да обещая, че отборът ще играе добре, надявам се с оглед на добрата игра да успеем и да победим", заяви наставникът на Левски Стойчо Стоев.

Срещата между Левски и Лудогорец е в събота, 23 април, от 20.00 часа и ще може да бъде проследена в сайта Gong.bg, на Gong Play, по Diema Sport и на честотите на Дарик радио. 

"Сините" посрещат лидера в класирането на стадион "Георги Аспарухов" от 20:00 часа, а преди началото на двубоя ще бъде официално открит новия сектор "А" на "Герена". "Определено с откриването на трибуната основните ваши занимания бяха покрай нея, позабравихте треньора и отбора. Напрежението е неизменна част от работния процес на един футболен отбор. По-важно е да има една коректност между нас, за да върви по-добре работата ни", обърна се Стоев към журналистите.

"Не може да задълбаваме само за този мач дали сме готови, ние трябва да сме готови за всеки един мач. Разбира се, различно е когато играеш с Монтана например или с Лудогорец. Най-важното е да се получи един добър мач. Срещат се два отбора, които играят атакуващ футбол, надявам се ние да победим. Няма с какво да се изненадаме, по-скоро в такъв мач някакъв детайл може да реши мача - грешка на даден състезател, статично положение, добра изява на някой от офанзивните играчи", допълни треньорът на "сините".

"Мога да обещая, че отборът ще играе добре, надявам се с оглед на добрата игра да успеем и да победим", каза още Стоев.