Старши треньорът на Монтана Ферарио Спасов остана доволен от играта на своя тим, въпреки загубата от Литекс в Ловеч с 1:2.

„Мачът, който се получи беше динамичен и спортменски. И двата отбора търсиха победата. Шансът се усмихна на Литекс. Доволен съм от това, което направи отборът. Играхме и се опитахме да не загубим този мач. Ние се развиваме в правилна посока. Срещу Литекс стояхме равностойно. Играхме добре, движихме се добре. Имаме малко време за възстановяване, защото в петък ни предстои среща с най-сериозния отбор в първенството Лудогорец. Ще се опитаме да им предложим затруднения“, коментира Спасов.

„Асприля прави разликата. Когато имаш такъв футболист е много лесно. Голът, които отбеляза, спечели дузпа. Изключителен футболист. При дузпата бяхме разконцентрирани.

И двата отбора играха много добре тактически. Литекс ни чакаше да налапаме въдицата. И ние стояхме достойно на терена и затова феновете на стадиона стояха до края. Подготвени сме за Лудогорец, ще играем срещу отбор с добра организация, отбор, който диктува модата в последните години, но и ние имаме своите шансове“, каза още той.