Старши треньорът на Черно море Никола Спасов заяви, че "точицата", спечелена след 0:0 срещу Славия като гост, не е била целта пред отбора.

"Мачът нямаше кой знае какви качества. И двата отбора имахме ситуации, в които можехме да отбележим. Не ми хареса много и поведението на отбора, владението на топката не бе сигурно. Имаше несигурност. Без да подценявам Славия, трябваше да вземем трите точки. Трябваше и да сме по-уверени, с повече самочувствие, и много по-често да застрашаваме вратата на Славия," заяви Спасов.

Той добави: "Доволен съм, че взехме една точица, но не беше това целта. Първенството продължава, не винаги става така, кактоти искаш."

Относно това, кога Бакари и Стойчев ще са на линия, Спасов разясни:"За съжаление, Бакари мисля, че ни липсваше. На Стойчев ще му дойде времето, подписа в петък с нас, ще почне да играе. По-проблемен е Бакари, направи разтежение преди 10 дни, надявам се по най-бързия начин да се оправи. Имаме нужда някой да дава острота на атаките, и да ги завършва."

"Не мога да преценя ситуацията за червения картон, Стенио беше в гръб. Той имаше контузия, докато Пиргов нямаше. Стенио е с удар в коляното, а съдията му даде червен картон, в ситуация, в която той се контузи," заяви Спасов.