Наставникът на Пирин Наджи Шенсой заяви след категоричния успех над Локомотив Пловдив с 3:0 в мача от 18-я кръг на А група, че втората част на мача е приличала на истинска поезия.

Шенсой отбеляза, че в мача срещу Левски /1:0/ благоевградчани са възвърнали самочувствието си на победители.

„Научихме се срещу Левски да печелим три точки. Сега се научихме, че можем да бием всеки отбор, ако сме концентрирани. Ето, днес победихме отбор с много добри играчи, като Камбуров, Тунчев...да не ги изреждам всички. Научихме се да играем тактически. Второто полувреме бе поезия, стихотворение на Христо Ботев. Сега сме на 9-о място. Ние не сме аутсайдери. Статистиката не показва най-важното. Тя е като женска къса пола. Сега знаем да играем тактически. Изморихме Локо Пд и успяхме да победим. Честитя на футболистите, дано продължаваме така“, каза Шенсой.

„Според мен първата победа бе по-сладка, защото имаше промяна. Още повече, това бе победа срещу един голям отбор като Левски. Сега се върна самочувствието ни, че можем да побеждаваме. Върнахме си самочувствието“.

„Не е по-лесна задачата на Шенсой в Пирин. Ако може да вземем 6 точки срещу Черно море и Славия и след това може и по-големи цели да имаме“, завърши Шенсой.