Изпълнителният директор на Берое Илко Русев заяви, че отборът няма да отстъпва от целите си, въпреки обновяването на състава и привличането на много млади футболисти.

„През последните три-четири години работихме с едно ядро. Разделихме с играчи, които дадоха доста за Берое. Нашето решение е обосновано с това, че трябва да гледаме напред в бъдещето. Успяваме да намерим по-млади футболисти. Това е едно от най-важните неща, с което доказваме, че гледаме напред в бъдещето и искаме да се развиваме“, коментира Русев.

„Имаме доста нови играчи с договори – Васил Панайотов, Александър Колев, Ерик Почански, Александър Василев. Станислав Дрянов вече има договор с Берое. Влизането на толкова много футболисти знаем, че ще е трудно, но ние ще преследваме целите си“, добави изпълнителният директор на Берое.

„Това, което имаме за цел през този шампионат от самото начало е да не отстъпваме от позициите, които имаме. След толкова промени сред футболистите ще е нужно някакво време за сработване и за обиграване, за да постигнем това, което искаме Берое да постигне като игра. Знаем, че ще бъде трудно“, продължи шефът на Берое.

„Няма да отстъпваме в целите, които сме преследвали. Имали сме и слаби шампионати и много добри резултати в последните четири години, но винаги сме имали едни и същи цели. Пожелавам успех на новия треньорския щаб. Те ще усещат нашата подкрепа като ръководство. През последните години сме показали, че в Берое се работи правилно. Изградили сме един авторитет в България и ще продължим по същия начин.“

„Според мен трябва да се спазват правилата и законите. Начинът, по който се случиха тези неща не мога да си ги обясня, Имаше някакви критерии и методики. Аз не мога да си обясня и за други отбори как станаха нещата.“

„И аз водих преговори с Ферарио Спасов. Имахме договорка. Объркаха ни се плановете и започваме пак от начало. Школата има нужда от сериозен човек, който да се заеме с нейната работа. Когато се спрем на подходящ човек ще го съобщим“, каза още Илко Русев.