Старши треньорът на Литекс Лауренциу Регекампф се оплака от играта на Пирин след равенството между двата тима в Благоевград. Пирин и Литекс не успяха да излъчат победител в двубоя си от 14-ия кръг на А група, завършвайки 1:1.

„Много е трудно да се говори точно сега. Имахме много положения, но изиграхме много трудни 90 минути. Беше ни трудно срещу един агресивен отбор като Пирин. Видяхте, че Пирин ни отбеляза много смешен гол. Много съм щастлив, че успяхме да изравним. Имахме няколко шанса и да победим. Това обаче е животът“, коментира Регекампф.

„Имаме двама много добри нападатели. Трябва да избирам измежду тях. Гледаме мач за мач. Губехме с 0:1 и трябваше да променим нещо. Имахме положения, но понякога трябва да правим промени, за да играем още по-добре. Може би някой ден няма да ни върви, така че трябва да променяме нещо в играта си в хода на мача.“

„Нашият отбор израства от мач на мач. Това е един позитивен знак. Трудно се играе срещу отбор, който играе антифутбол. Аз не бива да говоря така за противника. Трудно е за всеки един отбор да играе срещу антифутбол. Ако се опитваш да правиш това във всеки един мач, не виждам как така тези футболисти ще израстват. Не е моя работа да коментирам съперника. Следващия мач трябва да го спечелим, за да се изкачим в класирането. Надявам се да вдигнем качеството на отбора за следващата седмица. Първо трябва да играем по-добре от Славия, за да спечелим. Трябва да вкараме и да не допускаме такива голове, като днешния. Не бива да допускаме толкова леки голове“, каза още той.