Наставникът на Литекс Лауренциу Регекампф не остана доволен от резултата при гостуването на Славия. Двата тима завършиха при нулево равенство, а според румънеца, тимът му е имал повече положения, за да стигне до успеха. 

"Мисля, че нашият отбор трябваше да спечели, имахме две много добри положения. Трудно е да стигнеш до победа, ако не реализираш положенията, които създаваш", сподели Регекампф пред Diema Sport 2. 

"Видях нещо от нещата, които изисквам от отбора си, но не и това, което изцяло исках да видя. Очевидно играчите имат нужда от време, но все още имаме един кръг преди паузата, която е много важна."

"Надявам се много скоро да има един нов Литекс. Подготвяме се всяка седмица сериозно. Но след още две седмици подготовка ще бъдем по-добри. Надявам се скоро да имам по-силен Литекс. Нуждая се от всичките си играчи, а някои се връщат след контузии съвсем скоро", сподели румънецът. 

Накрая той сподели и очакванията си за следващия мач с Берое: "Трябва да бием Берое, за да сме близо до върха и да окажем натиск над Лудогоец", завърши Регекампф.