Вратарят Йордан Господинов бе категоричен, че стражът на Лудогорец Владислав Стоянов е заслужил титлата Номер 1 на сезона. Господинов отново коментира вратарските изяви и спасяванията в мачовете от А група в рубриката „Под рамката с Йордан Господинов“ в предаването „Преди кръга в А група“ по Diema Sport.

„Естествено много важна при вратарите е и психиката, без това няма как стражът да успява. Той направи и силна година с националния отбор, а черешката на тортата бе мачът с Португалия“, каза Данчо Господинов за Владо Стоянов.

„Като цяло Владо си заслужи титлата Вратар номер 1. Друг човек, който бих искал да спомена е Боян Йоргачевич. Това е другият вратар, който ми направи впечатление. Отдавна Левски не е имал толкова постоянен вратар“, добави Господинов, а сред спасяванията на сезона попаднаха изпълнения на Краси Костов и Мартин Димитров.

Йордан Господинов коментира и бъдещето на Локомотив София. „Мястото на Локомотив е в горните дивизия на българския футбол. Локомотив заслужава да се катери нагоре. В клуба се залага на момчета от школата. Мисля, че вървим на прав път“, категоричен бе Господинов.

Какво още сподели, чуйте в прикачения видео файл.