Помощник-треньорът на Локомотив Пловдив Петър Пашев изрази задоволство от играта на тима в мача срещу шампиона Лудогорец. "Железничарите" паднаха с 0:2, но според него, те са се представили страхотно.

Това беше първа загуба на "черно-белите", откакто те бяха поети от тандема Пашев - Христо Колев. И според помощника, днес шансовете на тима му са приключили след червения картон на Йордан Господинов в 55-та минута.

"Ние дойдохме с идеята да играем добър футбол и да противодействаме на Лудогорец по най-добрия начин. Правехме го до червения картон. Те реализираха положенията си, докато ние не успяхме."

"Срещу Лудогорец е трудно, но аз съм доволен и поздравявам момчетата за играта им. Опитахме се да се надиграем, но всичко приключи с изгонването на Йордан Господинов", сподели Пашев.

"Първото нещо в следващия ни мач, което ще очаквам, е да играем добър футбол и разбира се победа. Ще се опитаме да тонизираме момчетата, ще се опитаме да намерим някой съперник и после влизаме в състезателна тема", добави помощникът на Христо Колев.

"По принцип съдии не коментирам, днес също няма да го направя, но пак ще кажа пред зрителите - мачът днес свърши при червения картон на Йордан Господинов", завърши Петър Пашев пред "Диема".