Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев призна, че му липсват дербитата срещу ЦСКА на елитно ниво, но не пожела да навлезе по-подробно в темата. Шефът на разградчани заяви след победата над Славия с 5:0, че не той е човекът, който да коментира този въпрос.

Ганчев: ЦСКА се завръща в А група!

„О, моля ви се, не съм аз човекът който да коментира ЦСКА. Аз съм изпълнителен директор на Лудогорец и в момента празнувам 5-а поредна титла. Още миналата седмица казах – да, липсват ни дербитата с ЦСКА, ще се радваме, ако има повече дерби мачове, защото това е добре за нас, добре е за Лудогорец“, каза Петричев.

„Благодаря на футболистите за този шампионски спектакъл срещу Славия. Нашите фенове много страдаха заради началото на сезона. Радвам, че се преобърнахме нещата и станахме заслужено шампиони. Каня всички наши привърженици да дойдат на стадиона в неделя и да поздравят играчите. Още утре пускаме билетите в продажба, затова нека всички да дойдат и да празнуваме. Честито на всички, които обичат Лудогорец“, каза още шефът.