Старши треньорът на Локомотив Пловдив Петър Пашев бе видимо разочарован от шестата поредна загуба, която допусна тимът му при гостуването на Славия в мач от втората шестица на шампионата. 

„Смърфовете“ паднаха с 0:3 на стадиона в „Овча Купел“.

„Наистина доста неприятна загуба, шеста поредна. Как да излезем от тази серия? От подобна серия се излиза се с много работа и много труд. Това, което показаха нашите футболисти няма как да се получи“, сподели Пашев след мача. 

„Силно се надявам, че ще имаме време да поработим и да поговорим в паузата, тъй като както днес, така и в миналите мачове, нашите футболисти не оцениха важността на тези срещи“, изрази надежда наставникът на Локомотив Пловдив.

„Трябва да трупаме точки за нашето оцеляване. Видяхте какъв беше резултатът днес.“

„Дали Марек и Хасково могат да ни изпреварят? След днешната среща и играта, която показахме, с тези наведени глави през целия мач, имам доста големи притеснения вече.“

„Относно финансите няма как да разясня, защото знам същото, което и вие. Очевидно това доста натежава на нашите играчи, на треньорския щаб и всички в клуба. Изглежда все по-трудно намираме начин да мотивираме нашите футболисти.“

„Доколкото разбрах има контролна среща със сръбски тим уредена. Чакам само да потвърдят кой ще е отборът и кога ще е срещата“, завърши Пашев.