Помощник треньорът на Локомотив Пловдив Петър Пашев заяви след победата над Лудогорец, че „черно-белите“ са изиграли много добре мача. Той определи гола на Димо Бакалов като преломен момент в двубоя.

„Една доста добре изиграна среща от наша страна. Успяхме да разпределим силите си правилно. Противопоставихме се доста успешно на силния отбор на Лудогорец“, сподели Пашев.

„Доволни сме, че всичко, което бяхме планирали се получи. Всички сме доволни от случилото се на терена. Бяхме си поставили като задача да затворим пространствата пред отбора на Лудогорец. Изчакахме си нашите моменти. За наша радост успяхме да вкараме два гола“, добави помощник треньорът на Локомотив.

„Определено голът на Димо поотпусна момчетата. През първото полувреме бяхме леко сковани. Преломният момент бе голът на Димо. След него нещата вървяха по-леко. Аз никога не коментирам съдиите. Каквото е видял Ивайло, това е свирил. Има още много мачове да се изиграят. Ще отидем в София и ще се опитаме да играем добър футбол срещу Левски“, каза още Петър Пашев.