Наставникът на Пирин Неделчо Матушев беше мощно освиркан от феновете на "орлетата" след домакинското равенство с Монтана. Благоевградчани не можаха да вкарат гол в седми пореден мач и взеха само точка от битката с другия новак в групата. 

Специалистът остана доволен от себераздаването на момчетата си, но отдаде липсата на победи и голове на немощта в нападение. По думите му, продължава търсенето на нов таран. 

"Първото полувреме играхме много добре. После, когато мачът отиваше към края, напрежението си оказа влиянието. Не мога да бъда недоволен от себераздаването на момчетата. Но аз не мога да вкарам положенията." 

"Търсим нападател, разчитаме на Мартин Тошев. Просто няма човек, който да оползотворява усилията на целия отбор. Янко Сандански се представи добре като за първи мач, вярвам, че занапред ще продължи по този начин." 

"Когато пропускаме с лекота ситуациите, това създава напрежение и не можем да бъдем спокойни. Затова на моменти се пропуксахме и Монтана имаше своите ситуации. Но може би и виковете от трибуните дадоха своето отражение", сподели Матушев пред Diema след мача.