Наставникът на Черно море Никола Спасов изрази претенции спрямо съдийството на мача с Ботев. Варненци загубиха с 1:3 срещата от 25-я кръг, а Спасов коментира, че реферските отсъждания не са били коректни.

„Равностоен мач. Съжалявам, че загубихме с два гола разлика. Мисля, че и съдията помогна за това. Съжалявам, че трябва да коментирам неговата работа. И преди дузпата свиреше в полза на Ботев - всичко спорно бе в полза на Ботев, несъществуващи фаулове в средата на терена. Въобще не бе коректно съдийството и това повлия на крайния изход. Иначе равностоен мач, не заслужавахме да загубим така. Намирам вина и в нашите играчи. Липсваше концентрация. Надиграваха ни елементарно в някои моменти. Това влияние на съдията обаче се отрази на настроението на играчите, които се демотивираха тотално“, започна Спасов.

„Не ми е приятно, че толкова мачове сме без победа. Търся проблемите моите футболисти. Не сме убедителни в атака. Надявам се в следващия двубой да поправим грешките. И Локо Пд е неудобен отбор. Силите са много изравнени. Трябва да сме настоятелни пред вратата на противника и да правим по-малко грешки“, добави Спасов.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS