Наставникът на Черно море Никола Спасов остана доволен от представянето на тима си в мача с Лудогорец. Неговите момчета завършиха наравно 1:1 в Разград, а според специалиста, това е най-силният им мач през сезона. 

Той поздрави варненци за представянето им и изрази съжаление единствено, че не можаха да вкарат повече от този един гол и на практика да си тръгнат с победата от негостоприемния стадион. 

"Най-добрият ни мач от началото на първенството беше това. Изключително съм доволен от момчетата, поздравявам ги за мъжката игра. Исках да влезем в двубоя и да се надиграваме и точно това се получи." 

"В крайна сметка след двете нули през първото полувреме, аз им казах, че можем да вкараме гол, защото играта ни върви. Имахме ситуации през второто полувреме, вкарахме им бърз гол, но имахме леко отстъпление след това. Имахме и достатъчно много ситуации да вземем победата. Играхме красиво, имаше хубави изпълнения, мъжки мач." 

'Не мога да кажа, че съм разочарован от изравняването. Винаги могат да ти вкарат гол, а Лудогорец имат добри футболисти. Те си вкараха много красив гол. Само съжалявам, че не вкарахме ние втори и трети гол, а имахме доста положения, само това може да ми е неприятно", сподели Спасов пред Diema Sport. 

Той говори и за предстоящата подготовка през паузата за националните отбори, както и за отношенията си с наставника на Луодгорец Едуард Ераносян, с когото са семейни приятели. 

"Не искам да подобряваме много неща през паузата, а просто да задържим това ниво и да пази момчетата здрави. Да задържим това ниво няма да е лесно, ще се отнесем сериозно към тренировъчния процес. Първо ще починем два дни, после ще изиграем една контрола и така." 

"Трябваше някой да победи в този мач, винаги е така. Ние с Едо се закачахме преди мача и си оставаме приятели, няма никакъв проблем", сподели Спасов пред камерата на телевизията.