Наставникът на Черно море Никола Спасов беше критичен към играчите си след загубата им с 2:3 от последния в класирането Монтана. Поражението дойде в последните секунди на двубоя, когато Атанас Илиев се разписа за домакините. Специалистът отдаде всичко това на грешките в защита и липсата на концентрация. 

"В крайна сметка футболистите ни не бяха толкова концентрирани, не искаха толкова победата, направихме много индивидуални груби грешки. Последният гол беше една голяма грешка", сподели Спасов пред камерата на Diema Sport. 

"Във всеки един мач искам да играем за победа, но днес избягахме от това желание. Виждате как се разви мачът - гол за гол. Имахме намерение да си тръгнем с трите точки от Монтана, но не бяхме толкова настоятелни, липсваше духът в отбора и това да вземем мача на всяка цена." 

"Първенството влезе в такъв стадий, че вече всичко се знае и мотивацията пада. Но трябваше да искаме да вземем мача на всяка цена", сподели още Спасов, след което коментира представянето на нападателя си Бакари. 

"Бакари не можа да влезе в добро състояние и затова игра малко минути, но аз съм длъжен да го пускам с идеята, за да е в по-добро състояние и в по-добра форма. В крайна сметка, имахме нашите шансове, търсех победата до последния момент, последната ми смяна продиктува точно това", заяви Спасов и говори за контузията на бразилеца Стенио, който излезе преди почивката. 

"Стенио в момента не мога да ви кажа как е, не му е добро състоянието. Но се случват такива неща във футбола, това са непредвидими ситуации", завърши старши треньорът на варненци.