В изключително грозен мач, в който футболните достойнства липсваха Черно море спечели с 1:0 срещу Берое. Двубоят на стадион „Тича“ от 32-ия кръг на А група се игра при изключително тежки условия заради наводнения терен. Единственото попадение в срещата отбеляза Георги Илиев в 21-та минута. Берое загуби навръх вековния си юбилей и по този начин компрометира шансовете си за класиране в Лига Европа.

Берое влезе по-силно в мача и в 5-та минута Спас Делев подаде към Исмаил Иса, който бе изведен на чудесна позиция и стреля, но Мамуту Кулибали направи репаващ шпагат и от крака му топката излезе в корнер.

Пет минути по-късно Спас Делев получи хубав диагонален пас, след което стреля, но от тялото на Пламен Николов топката излезе в корнер.

Берое организира много добра атака в 11-та минута. Исмаил Иса пусна добър пас към Станислав Костов, но той не успя да засече топката в опразнената врата. Кълбото се озова в краката на Спас Делев, който бе повален от Георги Китанов в наказателното поле на Черно море. Съдията Стефан Павлов подмина ситуацията.

Черно море вкара в 21-та минута. Стенио отправи далечен удар, след което Матиас Курьор отклони топката към Георги Илиев, който отблизо вкара за 1:0.

Черно море можеше да вкара втори гол в 31-та минута, когато Георги Илиев пусна отличен извеждащ пас към Владислав Романов, който стреля от въздуха, но Благой Макенджиев успя да спаси.

В 44-та минута след центриране от корнер в наказателното поле на Черно море, Том стреля с глава, но встрани от вратата на Георги Китанов. 

През второто полувреме ситуациите пред двете врати липсваха, а играта бе още по накъсана.

Спас Делев стреля от фаул в 70-та минута, но Георги Китанов спаси. В 81-та минута Спас Делев центрира в наказателното поле на Черно море, след което Георги Андонов стреля с глава, но в аут. 

 Берое е трети в класирането с 44 точки, а Черно море е пети с 35 точки.