Футболистът на Лудогорец Михаил Александров намекна, че може да се раздели с клуба. Атакуващият халф говори пред Diema sport на почивката на мача срещу Черно море от 20-ия кръг на А група.

„Футболът малко беше изчезнал през първото полувреме – с оглед на терена и срещу кой отбор се играе. Нормално е да се случва това нещо. Черно море е отбор, който разчита на дълги топки и много борбеност. Точно това показва отборът днес, но ние трябва да отговорим със същото, за да победим. Надявам се нещата да потръгнат след почивката. Трудно се играе като гост на Черно море“, сподели Александров.

Относно бъдещето му в Лудогорец, Мишо Александров отговори: „Предполагам, че тепърва ще протичат преговори, така че ще се разберем по нормален начин с отбора. Не мисля, че ще има някакви проблеми. Това, дали ще остана, или не зависи само от преговорите. На никого не му е приятно да е резерва, на никого не му е приятно да не играе, все пак аз имам някакви амбиции. Нормално е, ако не постигнем консенсус, да си тръгна.“


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS