Берое и Левски излизат тази вечер в мач помежду си от последния кръг на А група. Двубоят, който е един от най-интересните в родния футбол в последните години, този път ще бъде единствено за чест и самочувствие. Двата отбора се класираха за Европа и нямат необходимост от точки.

Левски гостува на Берое в събота от 17.00 часа. Срещата ще бъде предавана по Diema Sport, в Gong Play, както и на честотите на Дарик радио. Развитието на мача минута по минута ще може да проследите в сайта Gong.bg.

Двубоят ще е последен за Пламен Липенски начело на Берое и той със сигурност ще иска да постигне победа на раздяла. В същото време Люпко Петрович ще опита да постигне първи успех в настоящия си престой при "сините", след като загуби дебюта си срещу Славия.

Очаква се той да заложи на някои от играчите, които по-рядко взимат участие за Левски през този сезон, а мачът ще е последен шанс за Джъстин Менголо и Тунде Адениджи да се докажат пред треньорския щаб.

Статистиката е на страната на Берое, след като от 2013 година насам старозагорци имат 3 победи от 3 мача у дома срещу Левски.

За Берое наказан е Илиян Миланов докато за Левски Мигел Бедоя и наказаният Роман Прохазка вече се прибраха в родините си, получавайки по-големи почивки. След наказание за "сините" се завръщат Александър Александров и Сашо Александров, а възстановен е Мики Орачев.

В същото време, от 17 часа, ще се изиграят и мачовете Славия - Монтана и Пирин - Локомотив Пловдив.