Българският шампион Лудогорец Разград стартира с успех контролите си на австрийска земя. Момчетата на Георги Дерменджиев победиха с 2:1 Славия Прага. Головете за българския тим реализираха Абел Анисе в 6-ата минута и Джонатан Кафу в 20-ата минута.

Българският тим започна по-активно и още в 4-ата минута Вандерсон стреля встрани от вратата, все пак две минути по-късно Абел Анисе откри резултата, след като засече подаване отдясно по атаката на Лудогорец.

Славия Прага отвърна с опасен удар към вратата на Стоянов в 9-ата минута. Последва и опасен удар на Марселиньо, но несполучлив.

Лудогорец - Славия Прага

източник: Лудогорец

В 20-ата минута Лудогорец удвои преднината си. Джонатан Кафу се освободи от опеката на бранителите на Славия и успя да се разпише.

До почивката Славия Прага опита да отвърне с попадение, но отлични намеси на Владислав Стоянов не позволиха това да се случи.

През втората част играта се понакъса, а Славия успя да върне един гол чрез Месадович. До края на двубоя чехите опитаха да изравнят резултата, но това не се случи и Лудогорец успя да спечели двубоя.

До края на подготовката Лудгорец ще се изправи още срещу Динамо Тбилиси (26 юни), срещу Динамо Москва (29 юни), срещу Макаби Хайфа (2 юли) и Динамо Киев (3 юли).

Лудогорец - Славия Прага

източник: Лудогорец