Благодетелят на Лудогорец Кирил Домусчиев се спря пред репортерите след неформалната среща, която проведе със спортните журналисти в Пресклуб България.

Повод за събирането бе обидата, която босът на шампионите нанесе на спортен журналист. След срещата Домусчиев отново използва възможността да се извини, не само на засегнатия репортер, но и на всички от гилдията.

В залата, по време на събирането, присъстваха и изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев, както и треньорът Георги Дерменджиев.

„Срещата беше неформална и обсъдихме доста въпроси, които касаят и футбола, и журналистиката, и нас – футболните деятели. Но това няма да го коментирам, така сме се разбрали с хората, които бяха на срещата“, сподели Кирил Домусчиев.

„Къде е Димитър Тасев? Няма го? Жалко, че го няма. Искам да използвам възможността, че съм пред камери, да му се извиня, защото какви ли не спекулации чух тези дни. Наистина, в нашето общество не е редно да има такива обиди, трябва да има толерантност, едно добро отношение. Дори когато си под напрежение, трябва да посрещаш нещата с усмивка. Така че искам да му се извиня и да му пожелая една добра кариера в журналистиката – да достигне доайените в българската спортна журналистика, едни нива, които и вие да се гордеете с него, като негов колега. Така че още веднъж – моите извинения, пред камера. Благодаря ви и на вас за критиките. В крайна сметка, ние се нуждаем от критика, за да се развиваме“, сподели още Домусчиев.

„Аз, от моя страна, ще направя всичко възможно, да намалим противопоставянето като цяло – в цялото общество, не говорим само за журналистите. Благодаря ви“, завърши босът на Лудогорец.