Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру логично бе избран за Играч на мача срещу Ботев в анкетата на Gong.bg. Румънецът отбеляза и двата гола за шампионите за успеха с 2:1 в Разград.

„Днес отбелязах отново, най-важното е, че отбелязах втория гол, който ни осигури победата. Започнахме много добре. Можехме да отбележим 2-3 гола, но през второто полувреме играхме слабо. След много атаки отбелязахме за втори път и спечелихме. Трябва да сме много радостни от този факт, че спечелихме точно преди мача с Литекс“, коментира той.

„Изиграхме две различни полувремена. През първото полувреме играх много с топката, докато през второто не беше така. Трябваше да бъдем търпеливи. Все пак в 84-ата минута пипнах топката и вкарах“, сподели още румънецът.

Преди да подпише с Лудогорец Кешеру бе спряган и за тима на Литекс, но нападателят разкри, че никой не е влизал в контакт с него.

„Тази информация се появи в медиите, но от Литекс не са влизали в контакт с мен. Дори и до бяха, щях да избера Лудогорец. В България ще играя само за Лудогорец. Искам да съм шампион с Лудогорец, а ако стана и голмайстор, ще бъда много поласкан. Важно е да станем шампиони и да вземе купата“, категоричен бе Кешеру.