Нападателят на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров, който бе избран за Играч на мача със Славия, изрази надежда да остане в клуба и догодина. Договорът на футболиста изтича след края на сезона, но самият той призна, че ще има разговори със собственика Христо Крушарски.

„Доста интересен мач се получи. Имаше малко хора на стадиона, но успяхме да ги зарадваме с победа и добра игра. Играехме по-добре от Славия през първото полувреме и диктувахме темпото. На почивката треньорът ни каза да бъдем спокойни и да чакаме нашия момент“, коментира Камбуров.

„Феновете никога не са оставяли Локомотив, дори и в Б група. Локомотив е отбор, който може много повече. Не трябва да се правят прибързани изводи. Трябва да доиграем първенството на ниво и да се представим добре срещу Ботев. През новото първенство Локомотив трябва да има по-големи цели“, продължи нападателят.

„Искам да съм здрав, наслаждавам се на играта, както и моите в последните няколко мача Ще ми е приятно да стана голмайстор, но Лудогорец има най-добрия състав. Виждате, че техният нападател взима заплата колкото всички в А група заплата. Чувствам се добре, играя добре, ако се разберем с г-н Крушарски, надявам се да остана“, завърши Мартин Камбуров.