Опитния футболист на Берое Иво Иванов коментира след загубата от Лудогорец с 0:2, че ако заралии са вкарали гол, са имали сили да направят обрат.

"Имам лек проблем отзад в бедрото. Да се надяваме, че утре всичко ще е наред. Дано е само спазъм, а не разтежение", започна Иво Иванов.

"Според мен нашия отбор игра добре. Доста нелеп гол получихме от статично положение, който може би ни пречупи. Второто полувреме се опитахме да се върнем в мача. Имахме положения. Играхме срещу може би най-силния отбор в България. За жалост загубихме", добави бранителят.

"Отрази се, че получихме гол в края първата част. Казахме си на почивката, че трябва да излезем и да обърнем мача. Имахме своите положения, две-три. Не успяхме да вкараме. Ако бяхме вкарали можеше да обърнем и мача, но все пак играем срещу много добри футболисти и беше много трудно на терена".

"Не видях много голяма разлика в класите. Мачът беше 50 на 50. Който вкара първи гол, той щеше да победи. За жалост ние не си вкарахме положенията, а те вкараха техните", добави Иванов.

На въпрос дали се е почувствал обиден, че не е първи избор на Ивайло Петев в националния тим, а е повикан като резерва на контузения Атанас Зехиров, Иванов обясни: "Не, не съм обиден. В националния отбор има добри футболисти и който и да бъде повикан ще се справи добре. Глупост е да говорим за обиди. Треньорът решава кой да извика".


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS