„Това решение го взех, анализирайки ситуацията в отбора. Смятам, че е най-добре след тези три загуби, което се натрупаха, играчите да се освободят от напрежението. За нас последните три мача бяха важен тест, за да видим докъде е стигнал отбора срещу най-добрите състави. Определено мачовете с Литекс и Левски бяхме надиграни. С Лудогорецът мачът за мен беше равностоен“, сподели треньорът Иван Колев, който подаде оставка в Славия.

„Появи се според мен известно напрежение, което се отрази на играта на футболистите. Липсваше хъс и дух. Не искам да навлизам в подробности. Искам да благодаря на всички, с които работих в клуба. Да поздравя играчите, защото през времето, в което бях начело на отбора, работиха много сериозно и им благодаря. Беше ми приятно да работя с всички“, заяви още Иван Колев пред Нова телевизия.

„Мисля, че мащабните задачи, които ми бяха поставени са изпълнени – да се стабилизира отбора, да се налагат млади футболисти. От тази гледна точка мисля, че като задачи, които ми бяха поставени, бяха изпълнени. Във всички случаи има неща, които е можело да се направят по-добре. Пак казвам мисля, че поставените задачи, бяха изпълнени“, коментира още Колев и добави:

„Ние във всеки мач излизахме с различни полузащитници в този полусезон. Това не влия добре. Непрекъснато се появяваха проблеми.“


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS