Изпълнителният директор на Берое Илко Русев заяви, че историята на клуба може да обедини всички. Той присъства на церемонията при представянето на книгата посветена на юбилея на старозагорци.

„Като гледам толкова хора в тази зала свързани по един или друг начин с целия клуб си давам сметка за историята на този клуб. Действително историята на Берое е това, което може да обедини всички. Книгата е прекрасна и искам да благодаря на хората, които направиха това издание“, коментира Русев.

„От утре тя ще бъде пусната и във фенмагазина на Берое и всеки може да я закупи на цена от 18 лв. Благодаря от името на футболен клуб Берое. От 4 години съм в този клуб, преживях доста. Понякога си задавам въпроса дали положителните емоции са били повече от проблемите, които са се стоварвали, но в един момент тук положителните неща надделяват“, добави изпълнителният директор на клуба.

„Стискам палци на Пламен Липенски за оставащите мачове на Берое и на момчетата – всичко зависи от вас. За бъдещето не се и съмявам, защото то зависи от всички нас и подобава на един велик клуб“, каза още Илко Русев.