Звездата на Локомотив София Емил Гъргоров беше определен за Играч на мача в битката с ЦСКА. Той вкара единствения гол за тима си за равенството 1:1, а в последната минута тимът му изпусна победата. 

Точно това накара Бадема да съжалява за изпуснатия успех. В същото време той обяви и защо не се зарадва при отбелязването на попадението си в 78-та минута, което можеше да е с цената на трите точки. 

"Знаете, че съм играл доста време в ЦСКА и имах доста хубави моменти, затова не се зарадвах при гола си", сподели Емил Гъргоров след мача пред камерата на Diema Sport. 

"Съжалявам, защото можехме да си тръгнем с победа. Просто при една ситуация, в която не бяхме концентрирани в последната минута ни вкараха. Но се случва. Преди тази серия само биехме, явно дойде моментът и да не го правим." 

"Но аз искам да поздравя момчетата, защото се раздадоха максимално и превърнаха Локомотив в отбор, с който всички се съобразяват. Въпреки всичко, доволен съм от всичко, което се случи в сезона досега", сподели Гъргоров след края на двубоя.