Мигел Бедоя заяви, че Левски трябва да продължи победната си серия и възходящото си развитие. Испанецът бе избран за „Играч на мача“, след като отбеляза два от головете при категоричния успех с 5:0 над Хасково.

„Много съм щастлив как играх, но повече се радвам за победата. След успеха над Лудогорец, настроението е повишено, но е много трудно да се промени психиката на отбора за мачове като днешния. Отбелязах два гола и спечелихме мача“, заяви Бедоя.

„Съотборниците ми също ме питаха откъде съм намерил тази сила при втория ми гол. Обикновено бележа от по-близки разстояния, но този път реших да пробвам по от далеч и тук ми се получи. Важно е да продължи нашата възходяща серия, да побеждаваме и да трупаме самочувствие. Тези мачове няма да си приличат, тъй като единия мач е за първенство и той няма да промени нищо, но с другия се печели трофей“, каза още испанецът.

„Искам да благодря на феновете. Левски ще направи всичко по силите си да спечели финала. Дългото чакане трябва да спре“, завърши Бедоя.