Старши треньорът на Локомотив Пловдив Христо Колев разкри, че като дете е гонил топките на своя батко Едуард Ераносян. Двамата специалисти ще се изправят един срещу друг в предстоящия кръг от А група.

Двубоят ще се проведе в понеделник, 2 ноември от 17.30 часа. Мача ще можете да проследите по Gong Play, Diema sport, Дарик радио и минута по минута в Gong.bg.

„Треньорът на Лудогорец ми е приятел още от детските години. Аз с него съм израснал, играли сме заедно с него, и единственото нещо, което искам да му кажа е, че ще се опитаме да играем колкото се може по-атакуващо, независимо какъв ще бъде резултатът и каква ще бъде ситуацията на мача, сподели Христо Колев.

„Ние сме израснали заедно, той е малко по-голям от мен. Даже съм му гонил топките по време на официалните мачове, като беше вече в мъжкия отбор“, коментира с усмивка Христо Колев.

„Интересното при него е, че винаги има самочувствие, знае какво търси и винаги отстоява своите позиции. Би трябвало да му се даде време в Лудогорец, в отбора има нови лица, за да може неговата работа да се покаже на терена. Но мисля, че всички решения, които взима, са лично негови. Няма да се спре пред абсолютно нищо, независимо каква е ситуацията“, коментира още наставникът на Локомотив Пд.

Наставникът на "смърфовете" даде обширно интервю за предаването "А група токшоу" по Diema sport.

Вчера Локомотив Пд отпадна след дузпи от Монтана в 1/8-финален мач за Купата на България, който се игра в Пловдив.