Бившият футболист на Лудогорец Урош Голубович е оптимист относно кампанията на разградчани през този сезон. Въпреки незавидната им позиция в класирането, Голубович е убеден, че постепенно тимът ще си върне самочувствието, а оттам и познатия стил на игра.

Голубович бе на „Лудогорец Арена“ за контролата срещу Цървена звезда и остана изключително доволен от показаното през първата част.

„Получи се един добър двубой в първото полувреме и заслужено Лудогорец води в резултата. Приятно изненадан съм от играта – с агресия, не позволиха на противника да създаде опасности. Играха високо, вкараха 2 гола и направиха още 2-3 положения.“

„Лудогорец има стил на игра. В началото на сезона имаше лоши резултати, но накрая характерът и класата ще кажат своята дума. Тук има добри футболисти. Може би самочувствието им падна след отпадането от Европа, както и след някои загуби в първенството. Самочувствието се връща с победи и оттам нататък Лудогорец ще играе своята игра.“

„Кафу по принцип е флангови футболист и с него в атака стилът ми напомня на дните, когато Емил Гъргоров беше в отбора. Тогава централният нападател си сменяше местата с крилата“, добави Голубович.