Спортният директор на Ботев Пловдив Георги Марков заяви, че Грегъри Нелсън може да направи своя дебют в предстоящия мач срещу Пирин Благоевград от 13-я кръг на А група.

„Липсата на точки е причината да сме в това положение. На Ботев не приляга да е на това място в класирането“, коментира Марков.

„Трябва да работим много в офанзивен план и да бележим повече голове и да допускаме по-малко. Срещу Монтана допуснахме много леки голове. Работим всеки ден, за да допускаме по-малко грешки. Без голове положение отборът на Локомотив Пловдив успя да ни победи. Даже не играхме. Аз не видях да играем първото полувреме футбола. Може би след получените голове напрежението се прехвърли при нас. След като си допуснал два гола обаче, трудно може да се върнеш в едно дерби“, добави спортният директор на Ботев.

„Треньорът има пълната ни подкрепа. Още в петък Грегъри Нелсън ще излезе на терена.

Един отбор винаги има за цел да се класира, колкото е възможно по-напред. Нуждаем се от време, за да покажем на нашите фенове, че отборът е добър и ще намери мястото, което му приляга“, каза още Георги Марков.

Двубоят между Ботев Пловдив и Пирин Благоевград е в петък (23 септември) от 15 часа и ще може да го гледате по Gong Play и Diema и да го следите по Gong.bg.