Спортният директор на Ботев Георги Марков даде прогноза в Спортно шоу Гонг по Дарик радио, че пловдивчани ще победят Левски с 2:1. Както е известно, двата съства се изправят един срещу друг в мач от 19-я кръг на А група.

„Ботев е добре. Готвим се за добър мач и да спечелим. Как да не сме играли срещу Лудогорец?! Играхме, колкото са ни били възможностите. Допуснахме елементарен гол. Лудогорец се възползва и така поведе“, започна Марков.

„Естествено, Левски е голям дразнител, затова се готвим“.

„Нормално се адаптира Николай Костов. Държи на дисциплината“.

„Има още 2 кръга до края наполусезона. Мисля, че отборът ще изглежда по различен начин в тези два двубоя. Горе-долу сме се насочили за подготовката в паузата към Анталия. Най-важно е да се подготвим добре“, продължи Марков.

„Поведохме с Литекс в резултата. Допуснахме гол и така загубихме концентрация. Дано утре сме по-концентрирани, за да не допускаме такива грешки“.

„Все пак бе работен ден в сряда срещу Лудогорец, затова стадионът не бе така пълен. Утре ще е пълно. Преди година срещу Левски е делничен ден бе пълно, защото Левски е по-голям дразнител“, добави шефът на пловдивчани.

„Всеки се надява отборът да победи. Не знам дали става дума за омраза, но Левски е дразнител“.

„Ботев ще бие с 2:1. Надявам се да вземем 6 точки от тези два мача“, даде за финал прогнозата си Марков.

Срещата между Ботев и Левски от 19-я кръг на А група е в събота, 5 декември, от 14.00 часа. Ще може да я проследите пряко в сайта Gong.bg, на Gong Play, в ефира на Diema Sport и по Дарик радио. 

--------------------------------------------------------------------------------------

Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS