Спортният директор на Левски Георги Иванов - Гонзо, който подаде оставка даде интервю пред клубната телевизия на "сините".

"Причините са много, натежа и последното нещо, оставката на Иво Тонев. Аз си подавам оставката, не защото Тонев си подаде оставката. Хората, които управляват Левски не са единни, а това оказва влияние и на веригата надолу", коментира Иванов.

"След всеки управителен съвет има някакви дрязки, конфликти, не ми е било самоцел да работя в Левски, хората, които са работили с мен, знаят как работя. Има хора, които се опитват да ме уязвят, няма единство в ръководството и феновете.Аз назад не се връщам. Няма да работя повече в Левски, има много негативни емоции в последните 2 години", допълни той.

"В последния момент взехме лиценз, трябваше около 160 човека да получават пари преди взимането на лиценза, взехме го в последния момент, нямахме пари за бюджет, за да осигурим футболисти", допълни той.

"Иво Тонев трябва да получи нужното уважение, след като успя да стабилизира Левски. Само ние си знаем, как сме взели лиценз в този момент. Бюджетът на Левски беше 160 000 лева и започнахме с 9 човека. Изпълнихме задачата, класирахме Левски в евротурнирите. Левски има добри футболисти и може да се надгражда, спокойствието в Левски се постига с обединение между ръководители и фенове. Ако обичаш Левски няма значение, койт управлява клуба", коментира още Иванов.

"Класата е пари, хората трябва да го знаят. Ак има грешки при селекцията, те са направени защото Левски не е имал необходимата финансова сума, за да си подволи класни футболисти", коментира още бившият спортен директор на "сините".

"В отбора са 8 футболисти, които са били юноши на Левски и те имат около 50 мача за тима", каза Гонзо по темата за юношите в състава.