„Благодаря на гласувалите за мен. Това е пак едно признание за старанието, което съм положил, както за мен така и за целия отбор“, заяви Георги Андонов от Берое, който спечели гласуването за Играч на мача в двубоя срещу Монтана. Старозагорци спечелиха двубоя от 19-я кръг с 2:1, като победният гол беше дело на Андонов.

„Тренираме всяка седмица такива изпълнения и се вижда, че има резултат. Имахме една закачка със Слави Костов. Бях му обещал, че ще вкарам, а той каза, че няма да мога, така че сега ще трябва да почерпи“, каза още Андонов и продължи:

„Според мен се намираме там, където трябва, но е много рано да се правят генерални изводи за крайно класиране. Все пак сме на половината на първенството. Дано продължим сега за Купата. Чака ни много важен мач и трябва да победим. В следващия мач с Локомотив също да играем на ниво и после да направим хубава подготовка пък ще видим докъде ще ни стигнат силите.“

„В отбора има много добри футболисти и няма как всички да играят. Затова горе-долу са равностойни нещата. С Левски имахме доста по-чисти положения нищо, че бихме с 1:0. Днес беше по-измъчено, но пак дават три точки, а победата е много важна“, коментира още Георги Андонов, а по повод значението на турнира за Купата на България, заяви:

„Абсолютно, ние тук сме показвали с отбора на Берое, че този турнир ни е приоритет и ще направим всичко възможно да го спечелим.“


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS