Избраният за Играч на мача между Левски и Берое Владимир Гаджев изрази желанието си да докаже, че има място в отбора, където се завърна само преди дни. Именно халфът вкара първия гол при успеха с 2:0 в деветия кръг, а това беше достатъчно, за да събере най-много гласове в анкетата на Gong.bg.

„Искахме да победим и от самото начало демонстрирахме повече желание за победа от Берое. Себераздаването на всички даде резултат и спечелихме срещу много силен противник“, каза Гаджев.

„Мисля, че във всеки един елемент ги надиграхме днес. Взаимопомощта и феновете изиграха основната роля в този мач.“

„Абсолютно състоянието на Джереми де Ноойер (вирусно заболяване – б.р.) беше причината аз да играя титуляр. Той е болен и не можеше да стартира. Треньорът ме привика сутринта и ми каза, че ще играя. Бях предупреден и се подготвих. Казах на Джереми преди мача, че ако вкарам, ще отида и ще го поздравя.“

„Надявам се с играта си да покажа, че имам място в отбора. Ще се раздавам максимално. Ако играя, както го направих днес, хората отново ще ме заобичат.“

„Има доста нови момчета, всеки един се старае да дава максимума от себе си. Много се стараят и това е ключово за възхода ни напоследък“, каза полузащитникът.