Нападателят на Левски Франсис Нар сподели, че „сините“ трябва да продължат да преследват шансовете си за титла в България. Нар се разписа за Левски при успеха над Пирин в предишния кръг в А група и заяви пред Левски ТВ:
„Чувствах се страхотно. Щастлив съм, че вкарах, така че усещането бе приятно.Във всеки мач се стремя да се представя на ниво и ако мога да реализирам гол. Попадението срещу Пирин ме мотивира силно за следващия мач. Дано имам късмет.“

„Докато имаме шанс за титлата трябва да го преследваме и да се борим. Пожелавам си да продължаваме с победите. Имаме още един мач с Лудогорец и трябва да го спечелим. Пожелавам си на края на сезона да сме шампиони“, заяви Нар.

„Всичко в тима е на ниво. Разбираме се добре и това само ми дава увереност да играя още по-добре. Съотборниците ме окуражават непрекъснато и ми дават съвети, тъй като съм доста по-млад. Страхотен колектив сме. Като се замисля почти всички са ми приятели. Помагат ми във всички, най-вече за адаптацията. Например Боян Йоргачевич, той е с много голям опит и ми каза, че ако имам проблем ще ми помогне. Щастлив съм, че имам такива съотборници“, коментира още Франсис Нар.

„Засега мога да кажа, че ако не се представях добре, треньорът не би ме пускал като титуляр. Мисля, че се справям добре, затова треньорът ми дава шанс да играя. Не знам много за Славия, но съм сигурен, че ни чака тежък мач. Отиваме да играем добре и да вземем трите точки. Победата ни е необходима, за да зарадваме ръководството и феновете“, заяви нападателят и продължи:

„В действителност няма голяма разлика с Чехия, но ако има такава, то тя е в условията за играя. Там всички терени бяха на ниво, но аз съм професионалист и няма значение дали теренът е ок.“

„Феновете ни са страхотни. Обичат футбола и Левски, а ние затова сме длъжни да ги правим щастливи, като побеждаваме във всеки мач. Подкрепят ни винаги, затова не трябва да ги разочароваме“, каза още Нар и разкри кой е любимият му тим:

„Любимият ми тим е Барселона, а играч – Луис Суарес. Наистина харесвам стила му, винаги играе много уверено и търси гола.“


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS