„Загубихме от по добрия отбор – Лудогорец. Постарахме се да противодействаме, най вече в дефанзивен план, опитахме се да затворим пространствата. Получихме много ранен гол, който обърка моите състезатели“, коментира наставникът на Монтана Ферарио Спасов след загубата с 0:2 от Лудогорец.

„В голям период, мачът се изравни, въпреки териториалното преимущество на Лудогорец. Имахме няколко шанса, с които можехме да направим срещата много по-интересна. Имаме тежка програма с мачове срещу Литекс, Черно море, Лудогорец. Тези отбори имат различни цели от нашите и трябва да положим двойни усилия, за да печелим точки.“

„Мястото в класирането е относително. То не ме притеснява. Притеснява ме, че използваме всичко в нападение, но засега не се получава. Съвсем нормално е да изпитваме някакви трудности, когато играем срещу толкова силни отбори. Проявяваме настойчивост, но допускаме грешки. Нашата задача е да се затвърдим в тази трудна група. Трябва да търсим точки, особено на собствен терен. Отказване обаче няма“, завърши Ферарио Спасов.