Старши треньорът на Лудогорец Едуард Ераносян сподели след успеха над Монтана с 2:0, че съжалява единствено за пропуснатите възможности за попадение от неговия тим. Наставникът дори определи мача като „фестивал на изпуснатите голове“.

„Винаги трябва да искаме още, добре е, че победихме. Тръгнахме дори да се усмихваме в края на мача, защото не трябва да пропускаме подобни положения. Тези футболисти имаме, с тях трябва да играем. Ще ги въртим, дори в състезателен период. Днес беше фестивал на изпуснатите голове“, сподели Ераносян пред Diema sport.

„Керчев не е бил достатъчно сериозно контузен, за да не играе, не ми се влиза в полемика с нещата, които се изписаха през седмицата.“

„Левски решиха, че трябва да се оправдават с нещо друго, след като не успяха да изградят играта, която искаха.

Това е съставът, с който сме преценили, че Лудогорец ще играе най-добрия си футбол, затова играем с него. Повтарям, че това, че някой е национал на България, не означава, че има титулярно място в отбора.“

Наставникът на Лудогорец напълно отхвърли появилите се слухове, че шампионът на България проявява интерес към Чиприян Марика.