Старши треньорът на Лудогорец Едуард Ераносян заяви след равенството срещу Литекс, че който не знае да губи, не може да печели.

„Хареса ми желанието на футболистите, но то не бе материализирано в победа. Който не знае да губи, не може да печели“, сподели Ераносян.

„Жалкото е, че ние не успяхме да материализираме нашето предимство през второто полувреме, когато бяхме с човек повече. Хубавото е, че Литекс не успя да реализира двете си положения. Понякога се играе със сърцето, а не с акъла. Това обаче не се изкоренява само с един месец работа.“

„Трябва да дам шанс на всички футболисти в отбора да играят. В Лудогорец няма несменяеми титуляри. Резултатът определено е много лош. Първенството е доста дълго и има къде да наваксаме. Головете са красотата на футбола“, добави треньорът на Лудогорец.

„Надявам се, че в края на първенството ще финишираме с радостни лица. В България има доста добри отбори. Черно море спечели две купи. Надявам се да покажем една още по-добра игра в сравнение с днешния мач. Надявам се, че ще победим. Ще изпием горчивата чаша тази вечер и ще продължим напред“, каза още Едуард Ераносян.