Бившият футболист на Берое и настоящ ръководител в клуба Ваня Джаферович пожела да напусне къщата на Big Brother All Stars.

Съквартирантите за първи път се видяха през погледа на зрителите. Деси Слава чу много хубави думи за себе си, но Соня реагира светкавично, че „Деси не е божа кравичка”.

Малко по-късно Джаферович прочете много лоши думи за себе си, казани от зрителите на Нова – че е двуличник, лицемер, манипулатор и интригант. Бившият футболист призна, че наистина е влязъл със стратегия в Къщата – за него било важно вътре да има един-двама поддръжници. След като е видял, че има силни играчи с високо интелектуално ниво, в лицето на Евгени, Соня и Ваня, е решил да се обърне към Деси, за да го защитава и да не го номинира.

След като чу това откровение, певицата се разплака, защото се е почувствала като пионка. „Ти си тихата стъпка. Пасивен, пасивен, пасивен. Ти си нагаждач и си продажен”, каза Евгени за футболиста. Зарко се опита да защити Джаферович, но и той беше нападнат от Минчев. „И ти си същата стока като него, моето момче! Ти си жълтата гостенка тук, ти не си играч и нямаш право да говориш”, отряза го Лорда.

Джаферович прие много лично критиката на зрителите и пожела да напусне доброволно Къщата. „Виждам, че нещата не вървят натам, накъдето трябва. Моите коментари бяха най-негативни. Зрителите не харесват това, което правя, което обезсмисля моето оставане тук”, смята Ваня.

Спортистът е категоричен, че няма шанс да спечели шоуто. Той чувствал, че е на дъното, а няма време да промени позицията си. Big Brother посъветва Джаферович сериозно да обмисли решението си за доброволно напускане на Къщата, както и да го обсъди с останалите Съквартиранти.

Няколко минути по-късно Джаферович срещна неочакван сподвижник в лицето на Соня. Журналистката е категорична, че за всички той е потенциалният победител. „Това е една игра на нерви, в която човек трябва да се нагажда към много различни характери, да се съпротивляват и стълкновяват”. Двамата си отправиха взаимни комплименти, че са истински играчи – имат стратегии, имат цели и се опитват да ги осъществят. „Днес ми се издигна в очите! Боец си, Ваня, боец си!”