Илия Миланов и Георги Динков преподписаха своите договори с Берое и ще продължат да защитават цветовете на старозагорци. Миланов се присъедини към Берое в началото на март 2016 г., докато Динков е юноша на клуба.

Георги Динков е роден на 20 май 1991 година в Стара Загора. Юноша е на Берое. Висок е 186 см и тежи 74 кг.

Кариерата си в мъжкия тим започва през 2010 г. под ръководството на Петър Колев в дублиращия отбор. По-късно Илиан Илиев го преотстъпва под наем за по половин сезон в Спартак 1918 Варна и Сливен 2000. С добрите си изяви там Динков си спечелва отново мястото в представителния отбор на Берое.

Георги Динков има 70 мача за Берое, в които е отбелязал 6 гола. Динков е носител на две Купи на България, сребърен и бронзов медалист с Берое.

Илия Миланов е роден на 19 февруари 1992 г. в гр. Левски. Висок е 184 см и играе като защитник.

Миланов започва тренировки в родния си град и бързо е забелязан от редица скаути. През 2005 г., заедно със своя брат Георги Миланов се присъединяват към академията на Литекс.

Първия му двубой за представителния тим на ловчанлии е през сезон 2008/09 г. За 7 години в Литекс той участва в общо 116 мача, в които е реализирал 3 гола.

През пролетта записа участие в 4 мача на Берое.

Миланов преминава през всички формации на юношеския национален отбор, както и за младежкия национален тим. Има 7 мача и за представителния национален отбор на България.

Илия Миланов е двукратен шампион на България и носител на Суперкупата на страната с Литекс. Носител на бронзовите медали с Берое.